Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači/zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKA!!!

Factor Base AntiAge


Factor Base AntiAge

Stimulace, posílení a ochrana organismu

 

Nová kosmetická řada ViCela

 

ViCela

 

Probouzejte se den ode dne krásnější



 



ZAJÍMAVÉ INFORMACE » Soubory cookies
Soubory Cookies

E-shopy v našem systému používají k ukládání údajů cookies. Bez cookies bude jejich funkcionalita omezena.

Co jsou cookies?

Cookie je malý soubor, který se z naší webové stránky ukládá na pevný  disk (včetně mobilních zařízení) uživatele/návštěvníka. Tento soubor identifikuje specifické informace z předchozích návštěv na webových stránkách z příslušného přístroje. Informace mohou například zahrnovat adresu IP připojujícího se počítače, datum a čas návštěvy, odkazující URL adresa (stránka, ze které návštěvník přišel), stránky/produkty navštívené na našem webu, typ použitého prohlížeče a stránky, které byly navštíveny apod. Platnost/funkčnost souborů cookies buď vyprší na konci internetové relace (po odpojení zařízení od stránek/internetu) nebo vyprší po určité omezené době.

Důvod použití

Tyto soubory a informace se naše společnost snaží využívat za účelem vylepšování a rozvoje služeb, které zde nabízíme a poskytujeme. Využití souborů cookies umožňuje zlepšovat pro Vás lepší uživatelnost webových stránek a zpříjemňuje jejich použití.

Ochrana osobních údajů

internetový e-shop České zdraví - www.ceske-zdravi.cz nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jsme registrováni na Úřadě pro ochranu osobních údajů pod čísly:

00053161 / 001

00053160 / 001

Registr k nahlédnutí:

http://www.uoou.cz/uoou.aspx?menu=29&submenu=30

Když chcete použití souborů cookies zakázat

Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho zařízení - prohlížeče tak, aby soubory cookies odstraňoval nebo bránil jejich ukládání, pokud s jejich užitím nebudete výslovně souhlasit.

Jak povolit / zakázat ukládání cookies ve vašem prohlížeči?

Přesto se doporučuje mít ukládání cookies povolené. Zakázat  je můžete, ale pak se nepřihlásíte skoro nikam (facebook, email, atd.). Na e-shopu Vám např. nepůjde zadat způsob odeslání. Objednávkový formulář nebude plně funkční.


Jak Google využívá data


Zvolte si váš internetový prohlížeč

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer


Povolení cookies v prohlížeči Google Chrome

Napište do adresního řádku chrome://settings/ nebo vstupte do menu přes ikonu v pravém horním rohu. Zvolte nastavení, pak rozklikněte zobrazit rozšířená nastavení…, pak nastavení obsahu…, kde povolte nastavení místních:

Povolit nastavení místních dat (doporučeno)

Zakázání ukládání cookies

Bránit webům v nastavení jakýchkoli dat

Blokovat soubory cookie třetích stran a data webových stránek

Povolení cookies v prohlížeči Mozilla Firefox

Stistkněte klávesu alt a zvolte: nástroje, možnosti, soukromí a nastavte:

Soukromí-pamatovat si historii

Zakázání ukládání cookies

soukromí - použít pro historii nastavení - povolit serverům nastavovat cookies

Oficiální návod zde: http://support.mozilla.org/cs/kb/Povolení a zakázání cookies

Povolení cookies v prohlížeči Internet Explorer

V menu zvolte nástroje, možnosti internetu, osobní údaje a nastavte:

Přijmout všechny soubory cookie

Zakázání ukládání cookies

Blokovat všechny soubory cookie